De Argumentenfabriek uitbreiding kantoor Amsterdam

De Argumentenfabriek uitbreiding kantoor Amsterdam. De Argumentenfabriek is gehuisvest op het (voormalige ziekenhuis) WG-terrein in Amsterdam, in het bedrijfsverzamelgebouw AOC. De ruimte van De Argumentenfabriek in het gebouw wordt uitgebreid en de bestaande kantoorruimte aangepast aan de eisen van deze tijd. In nauwe samenwerking met de beheerder van het gebouw, Cocon Vastgoed, is een plan ontwikkeld waarbij de oorspronkelijke kwaliteiten van het gebouw voorop stond.

De ruimten zijn allereerst terug gebracht naar de oorspronkelijke uitstraling en ruimtelijke kwaliteit. Eigentijdse elementen zoals akoestische plafond panelen, verlichting, kasten wanden, muurschilderingen zijn toegevoegd. Speciaal aandachtspunt was het verbeteren van de akoestiek in de hoge ruimten zonder de eenvoudige ruimtelijke kwaliteit van de ruimtes te verliezen. Hiertoe is met Het Geluidburo nauw samengewerkt.

De Argumentenfabriek is een onafhankelijk adviesbureau. Doel is mensen en organisaties te helpen bij het ontwerpen en visualiseren van hun denkwerk. Een unieke methode is ontwikkeld waarbij relevante sociaal maatschappelijk issues worden geanalyseerd en vertaald naar betere oplossingen.

SEO: De Argumentenfabriek uitbreiding kantoor Amsterdam