Kantoor Avedon Amsterdam

Kantoor Avedon Amsterdam. Avedon Capital Partners is een onafhankelijke investeringsmaatschappij met vestigingen in Den Haag en Düsseldorf. De organisatie biedt ondersteuning bij het waarmaken en verder vergroten van het internationale groeipotentieel van ondernemingen. De leidraad is groei.

De werkplek moet dezelfde sfeer uitademen als het ondernemende karakter van de organisatie. Binnen het kantoor moet er op verschillende wijzen kunnen worden gewerkt. Enerzijds in alle rust in een lichte werkplek. Anderzijds moeten de investment teams gezamenlijk kunnen overleggen in meer of mindere formele context. Naast vergaderkamers kan er worden overlegd in de huiskamer zone, bij een bar/coffee corner, in een loungehoek of in de lunchroom. Formele grote bijeenkomsten vinden op de begane grond plaats in de centrale vergaderfaciliteiten van het gebouw.

De glazen wanden voorzien de midden corridor van licht. Door prints aan te brengen op de glazen panelen kan de mate van transparantie en privacy van de afzonderlijke ruimtes worden afgestemd op het gebruik.
In zijn boek ‘Liber Abaci‘ presenteerde Leonardo van Pisa (ook wel Fibonacci genoemd) in de dertiende eeuw een bijzondere reeks cijfers 0,1,1,2,3,5,8…. De reeks is de basis van de gulden snede en vaak de basis ordening in de natuur. Dit is vertaald in een grafisch patroon.

Het kantoor is duurzaam gebouwd. De wanden kunnen worden hergebruikt en met verticale tuinen kan een levend ecosysteem worden teruggeplaatst. De bladeren, wortels en andere micro-organismen maken de lucht schoner. Vervuilende deeltjes worden langzaam afgebroken tot plantenvoeding.

SEO: Kantoor Avedon Amsterdam